Hälsa

Alkoholism och medberoende

Ångestpodden publicerade nyligen en serie avsnitt om alkoholism och medberoende, där jag fick den stora äran att vara med. Tack för det! Och tack alla ni som lyssnat och hört av er. Jag uppskattar det.

Av någon anledning syns inte del 1 i iTunes Store, trots att det finns där. Prenumerera på Ångestpodden, gå till Mina podcaster och klicka på knappen uppdatera, så dyker avsnittet upp. Ångestpodden finns också på aCast och PodOmatic.

Avsnitten om alkoholism och medberoende

Jag vill slå ett extra slag för det tredje avsnittet i serien som handlar om medberoende. Johanna berättar hur det var att växa upp med en pappa som var alkoholist. Starkt!

Avsnitt 1 – Alkoholism del 1
Avsnitt 2 – Alkoholism del 2
Avsnitt 3 – Att vara medberoende

Alkoholism och medberoende på Ångestpodden
Ångestpodden på iTunes

Om Ångestpodden

Ångestpodden växer snabbt och har nu mer än 300.000 lyssnare varje månad och den drivs av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg. Vill du veta mer om deras arbete så hittar du dem på sajten Inget filter. Tack tjejer för det viktiga arbete ni gör!

Vi är här för att bryta tabut kring den psykiska ohälsan och för att uppmärksamma det du som ung så ofta tänker men som ingen vågar prata om. Vi sätter strålkastarna på allt ifrån anorexia, depression och panikångest till krossade hjärtan, misslyckanden och prestationsångest. Enligt statistik drabbas var fjärde person i Sverige någon gång under sin livstid av någon form av psykisk ohälsa. Vi tror på förändring genom att våga prata om det. Är du med oss?


Foto: Erol Ahmed, Unsplash

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.