Arbete och vila

Självporträtt

Hösten närmar sig med stormsteg och jag häpnar i år igen över hur fort sommaren svepte förbi. Jag har haft sommarlov från mitt skrivande och jag känner mig lite ringrostig nu när jag vill börja igen.

Under årets första halvår har jag jobbat mycket och det känns bra att kunna kompensera med ledighet. Arbete och vila är två olika sidor av samma mynt.

Jag har ägnat sommaren åt att ta dagen som den kommer, göra det som faller mig in för stunden och att inte ha några planer. Det är raka motsatsen till hur min vardag ser ut. Det har varit spännande att leva utan en förutbestämd plan och låta det som vill komma fram, få komma fram.

När jag tittar i backspegeln ser jag att jag gjort många saker. Det har varit sol, bad, snorkling, fotografering, cykling, gräsklippning, träff med vänner, läsning och resor. Fotot i detta inlägg är en av alla de bilder jag tagit i sommar. En sjöstjärna är verkligen helt fantastisk!

Hur har din sommar sett ut och vad gör du för att vila och ladda dina batterier?

Cecilia Svensson författare föreläsare alkoholism, foto Cecilia Svensson

Sjöstjärna – ännu ett av livets mirakler

 

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.