Att må bra

Nyligen sände jag ett mail till chefredaktören på en tidning jag själv brukar läsa. Det slog mig att tidningen och jag vill samma sak – nämligen inspirera och nå ut till människor. Jag undrade om det jag har att säga kunde vara av intresse  för dem? Min förfrågan skickades vidare till en av redaktörerna.

Idag blev jag uppringd och innan samtalet var avslutat så var tid bokad för intervju och jag fick även tips om bra färgval på klädsel (DÅ blev det verkligt) inför fotograferingen.

Det är några månaders pressläggning så det kommer dröja ett tag innan (och här vill en del av mig klämma i med ett ”om”) reportaget kommer ut. Jag kommer förmodligen skriva mer om det när det blir aktuellt.

Just nu mår jag väldigt bra!

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

2 kommentarer till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.