Bokmässan är igång

twirl

Jag är fullmatad av intryck. Det är verkligen helt otroligt vad mycket böcker det finns på bokmässan och intresset för böcker är stort. Tänker på den där farhågan om ”det papperslösa samhället” som tog fart när datorerna gjorde sitt intåg. Jag är glad över att konstatera att det inte blivit så.

Jag har träffat alla möjliga människor, både gamla bekanta och nya för mig okända personer. Ett av många kära återseenden var att träffa Anna Cederberg Gerdrup som intervjuade mig för Göteborgsposten förra året.

I morgon ska jag dyka in i flera montrar. Det är så häftigt att ta del av allas kreativitet.

Jag är nu trött, har ont i fötterna och jag är lycklig. Precis som det ska vara efter en dag på bokmässan.

cecilia-svensson-anna-cederberg-gerdrup

Cecilia Svensson och Anna Cederberg Gerdrup


Foton: Stuart Miles, FreeDigitalPhotos.net och Cecilia Svensson

[Dag 86 av #blogg100]

Prenumerera på bloggen

 

 

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.