Dagens bästa ord: Humörsmekning

Forest

Min vän Thomas de Ming  skrev så här på Facebook idag:

Den humörsmekning och tanke-krispighet som man kan känna efter 12 lugna löpkilometer (när man har bra kondition) är sannerligen livgivande!

Thomas är en ordkonstnär. Det har han varit sen strax efter Moses föddes. Han hittar alltid träffsäkra beskrivningar (kolla @Mingligt på Twitter får du se) och idag fick han mig att också vilja ha en humörsmekning.

Mitt humör är (nästan alltid) i topp men jag kände att det skulle vara så skönt att få den där smekningen. Sagt och gjort. Beslut utan handling är värdelöst, som en kok människa sa till mig en gång.

Jag tog på mig skorna och gav mig ut i skogen. Jag vandrade länge och tänkte att jag är så glad att jag valde att förändra mitt liv så jag kan ta till mig av det som finns omkring mig.

Livet är som ett smörgåsbord; det är bara att välja och vraka. Med vänner som Thomas och ord som humörsmekning, så innehåller mitt smörgåsbord just nu kräftor och löjrom.

Vad du gör för att få dig en humörsmekning? Berätta!


Foto: Sritangphoto, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 40 av #blogg100]

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.