Hälsa

IKEA slutar att sälja alkohol

Häromkvällen fick jag ett mejl från en journalist på Expressen som undrade om jag ville kommentera det faktum att IKEA kommer att sluta servera alkohol i sina restauranger. Jag har inte haft kontakt med just den här journalisten tidigare och jag blev lite förvånad då jag läste mejlet. Jag gissar att hon hittade mig via Google… Läs mer IKEA slutar att sälja alkohol

Livet

Elvis Presley är död!

Jag minns det som om vore det igår. Dagen då världen nåddes av beskedet att Elvis Presley var död. Idag är det 38 år sen. Han blev 42 år. Jag var bara ett barn och jag hade svårt att förstå det de vuxna talade om. Det berättades att han tog droger för att sova och andra droger… Läs mer Elvis Presley är död!

Livet

Är alkoholmätare en bra sak?

Jag läser om alkoholmätare och förstår att det ses som en positiv trend. Vid första anblicken var det också så jag tänkte, att det är positivt: Vad bra att människor tar ansvar för effekterna av sin alkoholkonsumtion! Alla borde ha en alkoholmätare En alkoholmätare (av bra kvalitet, som alltid är korrekt kalibrerad) är något som alla borde… Läs mer Är alkoholmätare en bra sak?