Livet

Intervju: Kärlek vid första glaset

I våras ringde en journalist som ville intervjua mig. Allt skedde över telefon och jag tyckte det gick bra. När jag läste texten fick jag också det bekräftat: journalisten hade nämligen en fantastisk förmåga att hela tiden förstå vad jag menade. Om du söker en journalist för en intervju vill jag å det varmaste rekommendera Lilian Ottosson.

Till reportaget behövdes också bilder och tidningen skickade en fotograf. Dagen då fotograferingen skulle ske var det gråkallt och regnet hängde i luften, något som inte framgår så tydligt på bilderna, tycker jag. Så, söker du en bra fotograf vill jag verkligen rekommendera Natalie Lindholm.

Inför fotograferingen fick jag frågan om någon i min familj också ville vara med på bild. Jag var säker på att alla skulle säga nej. Så säker att jag nästan inte frågade. Men jag tänkte att jag kan ju åtminstone låta dem få svara på frågan. Det som hände var att alla sa ja! Bra påminnelse om att jag verkligen inte vet vad andra tänker och tycker.

Reportaget publicerades i Hemmets veckotidning nummer 27 2016 och finns också att läsa på nätet.

Intervju med Cecilia Svensson Hemmets veckotidning nr 27 2016. Familjebild.
Jimmy, Victoria, Tova, Bullen (kanin), Cecilia och Harald

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.