Jag vill dansa i taket av glädje!

Cecilia Svensson, Foto bela_kiefer, FreeDigitalPhotos.netIdag har jag tagit ett litet större steg mot en av mina drömmar. Det gick bra och just nu är jag mycket exalterad! Det kliar i fingrarna och jag vill dra igång direkt och berätta för hela världen. Jag får nypa mig lite i armen, andas, räkna till tio, flera gånger, och tänka: En sak i taget.

Ni vet känslan när man länge burit en dröm om något man vill göra och för att det ska bli av behövs också ett positivt svar från en annan part.

Efter många om och men och andra undanflykter så kom jag idag fram till att ”det är inget fel på nu” och så gjorde jag det bara. Det var inte riktigt lika läskigt som att hoppa från trean i badhuset, men nästan. Och svaret jag fick från personen jag frågade blev ett: Ja!

Åh hurra! Jag vill göra som Lionel Richie – dansa i taket!

Jag är ledsen att jag är så hemlighetsfull, jag brukar sällan icke-skriva på det här viset men idag är jag bara tvungen, annars spricker jag. Jag hoppas att jag kan berätta vad det handlar om inom en snar framtid. Under tiden, fortsätt drömma och följ era drömmar!

 

Lämna en kommentar