Kommentera på riktigt och inspirera någon

Phones

Igår hände något uppfriskande! För några dagar sedan publicerade jag inlägget 150 miljarder kronor per år där jag skrev om den samhällsekonomiska kostnaden för missbruk i Sverige samt att det verkar finnas en föreställning att man på egen hand ska klara av det här med att sluta dricka. (Jag säger inte att det inte går, bara att det oftast är väldigt svårt samt att man inte alls måste göra så. Det går fin-fint att be om hjälp.)

En god vän till mig läste inlägget och istället för att skriva en kommentar fick jag ett telefonsamtal där jag fick ta del av min väns tankar och åsikter.

Jag gillade det skarpt och det inspirerade mig att göra samma sak. Att ta kontakt på riktigt och faktiskt ta mig tid att kommunicera med människor, så där som jag gjorde förr. Det hänger ju också ihop med det jag skrev i De offentliga privata samtalen.

Vad tänker du om kommunikation? Kommentera gärna här nedanför – eller ring mig!


Foto: Foto76, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 34 av #blogg100]

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.