Köp bok

Boken Tack, det är bra! av Cecilia SvenssonHär köper du boken Tack, det är bra! direkt av mig. Den finns som pappersbok och ljudbok. Ljudboken är inläst av skådespelaren Niklas Falk och formatet är mp3 på cd. Jag signerar alla böcker. Du har 30 dagars returrätt.

Jag skrev boken för att berätta hur jag förändrade mitt liv och hur jag uteslöt alkohol från min kostcirkel. Det är inte en klassisk självbiografi fylld med drama och den innehåller heller inte några nya medicinska forskningsrön.

Det är en bok som vill ge hopp. Hopp om att man kan leva alkoholfritt (det går utmärkt!) och att man är inte dömd till att ha alko-hål i huvudet resten av livet, om man väljer annorlunda.


Frakt: 14-42 kronorLäsares kommentarer

Jag sträckläste din bok i natt! Jag kunde inte lägga den i från mig. Den är mycket välskriven och jag gillar skarpt att du blandat med humoristiska inslag.
Sussi

Alla borde läsa din bok. Rekommenderar!
Maria

Tack för din bok. Jag kände igen mig i boken och fick nya goda infallsvinklar.
Mats

Grymt bra bok! Skrivet på ett skönt sätt, man nickar igenkännande med ett leende.
Stefan Nore

Sträckläste din bok i natt och blev rörd och tagen av din ärlighet och värme i det du skriver.
Inger

En otroligt bra bok och jag kommer att läsa den fler gånger, var så säker. Kan verkligen rekommendera den till fler.
Barbro

Cecilia vilken fantastisk människa du är. När jag först hörde talas om att du skulle skriva bok så undrade jag vad den skulle handla om och hur bra den skulle kunna bli. I min värld så är det liksom bara inte att sätta sig och skriva en bok. Men oj så bra den är skriven. Precis som andra före mig har skrivit så lästes den från pärm till pärm mer eller mindre oavbrutet. Gripande, informativt och även med ljus i ett så tungt ämne. Tack!
Peter Eriksson

En bok som fängslar från första till sista sidan. Tack Cecilia!
Mia Forsström

Jag älskar boken. Du lyckas med att skriva personligt men inte privat och det är verkligen ingen lätt uppgift. Dessutom faller du inte i sensationsträsket som så många andra självbiografiska böcker om alkohol. Din bok fokuserar framåt, på lösningen, och där har vi mycket gemensamt.
Anna Sjöström

Jag kom hem för några timmar sedan och släppte den bara en stund för att hämta ett glas vatten. Årets bästa läsning. Berörande och eftertänkansvärt.
Hugo

Jag fick din bok och sträckläste den. Stark och modig! Imponerad av hur du har hanterat din resa.
Jag tror att ditt budskap kan gälla även andra ”problem” – att våga berätta om det och att våga ta hjälp. Ska ta hjälp av det så tack för ”Tack, det är bra”
Karin

Det slutade med att jag släckte lampan först när boken var utläst. Tack Cecilia!
Patrik Eriksson

Hei Cecilia. Tusen takk for dine Peppende ord etter at jeg leste din bok. Meget bra bok.
MVH Lillestrøm omegn

Den är levande, fängslande och mycket givande. Sträckläsning var ordet.
Magnus Öunapuu

Jag fick din bok och sträckläste den. Stark och modig!
Karin

Hej, det var den bästa boken som jag har läst. Man behöver inte vara alkoholist för att läsa den. Jag läser bara böcker som är verklighetsbaserade. Man får många tankar hur ni kämpar och orkar gå vidare i livet. Jag beundrar er verkligen.
Lotta

Tack för att du skrivit boken! Så skönt att känna igen sig, även om mitt beroende inte handlade om just alkohol.
Ann-Britt Luller

Det första jag vill säga är wow…. Vilken underbar bok. Du har verkligen lyckats att göra det omöjliga möjligt. Att skriva en sådan bok. Jag läser mycket men inte gärna dokumentärer och faktaböcker men denna kunde jag inte lägga ifrån mig. Började läsa i går eftermiddag och läste ut den idag på förmiddagen. Tack för en bra bok och lycka till med nästa projekt.
Mia Herou

Bra bok. Lättsam humor om tungt ämne.
Hasse E

TACK! Läste boken, som så många andra tydligen, i ett sträck igår kväll. Väl skriven på ett engagerande sätt om ett svårt ämne.
Ulrika

Cecilia Svensson tack för att du har vågat ta steget ut ur alkoholberoendet. Din bok är väldigt talande och alla borde läsa den.
Peter A

Boken är en helt fantastiskt ärlig, naken skildring om hur en ”vanlig kvinnlig alkoholist” hade det, hur hon gjorde sig fri och om det nya livet idag. Tack Cecilia! Boken kommer att inspirera och ingjuta hopp för många människor.
Maria Stening

Jag har läst din bok och jag tycker den är fantastisk, om man nu kan säga så om en bok som handlar om något så tragiskt som alkoholism. Den fängslade mig från första kapitlet till det sista.
Björn

Tusen tack för din bok. Jag tycker väldigt mycket om den.
Maria

Har precis läst boken och den är inte bra; den är mycket bra! Många vill låna den, men jag tycker att de kan köpa den. Kommer att rekommendera den vidare.
Magnus