Kreativitet

Podcast om alkoholism inspirerade till skön musik

I dag kom ett mejl från Songcaster, som skrev en låt efter att ha lyssnat på podcast-avsnitten när jag besöker Ångestpodden. Vilken grej!

Hej Cecilia!
En nykomponerad låt inspirerad av din berättelse i ångestpodden har släppts för allmän lysning. Vi vill tacka för dina viktiga ord. Hoppas du tycker om låten:)
Kramar från Songcaster

Låten Heavy Phone av Songcaster

Det känns både stort och fint. Låten heter Heavy Phone. Och visst kan det vara så; att telefonen känns tung. Speciellt när man som bäst skulle behöva lyfta den och ringa någon.

Jag gillar låten! Och jag är glad att min historia kunde inspirera till skapande.

Vill du prenumerera på låtar från Songcaster så hittar du dem även på iTunes.

Podcast om alkoholism hos Ångestpodden

Vill du lyssna på intervjun hos Ångestpodden så hittar du avsnitten här. Det är först lite försnack och så börjar vårt samtal några minuter in.

Ångestpodden är en av de snabbast växande i Sverige och har just nu 250.000 lyssnare per månad. Jag tycker att grundarna Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg gör ett fenomenalt jobb när de på ett enkelt och avslappnat sätt närmar sig ämnen som många inte vill ta i med tång.

https://www.acast.com/angestpodden/65-alkoholism-del-1

https://www.acast.com/angestpodden/66-alkoholism-del-2


Foto: Marko Pekic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.