Beställ bok

Frakt: 14 - 42 kronor

Provlyssna här

En gång alkoholist, alltid alkoholist?

Jag hade aldrig kunna tro att jag skulle bli alkoholist. Det är inget man väljer frivilligt.

Och lika lite som jag inte valt att vara alkoholist, lika lite kan jag välja att inte vara det.

Jag är allergisk mot pälsdjur, dumma människor och alkohol.

Shit happens.

En dag fick jag nog och då började en spännande resa. En resa som fortfarande pågår.

Jag hade ingen aning om hur man gör för att bli nykter och det var emellanåt både svårt och jobbigt.

Med en förhoppning att kunna hjälpa andra har jag samlat mina erfarenheter i en bok: Tack, det är bra!

Den klassas som självbiografi av bibliotek och andra, men det är inte min kompletta livshistoria, det skulle bli alldeles för långtråkigt att läsa. Historien börjar vid slutet, så att säga, och beskriver istället min väg upp.

Den finns som pappersbok och ljudbok. Ljudboken är inläst av skådespelaren Niklas Falk och formatet är mp3 på cd.

Du har 30 dagars returrätt.

Jag signerar alla böcker. Vill du ha en personlig hälsning skriver du det i meddelandefältet.

Passa gärna på att samtidigt bli medlem i min mejllista. (Och självklart delar jag aldrig med mig av mejladresser till andra.) Jag skickar nyhetsbrev mer sällan än ofta och skulle det inte vara något för dig kan du enkelt avprenumerera.

Boken Tack det är bra! av Cecilia Svensson, nykter alkoholist som delar med sig om sina erfarenheter om att bli nykter.
Tack, det är bra! finns som bok och ljudbok.

Man blir tagen och betagen – och klarar inte att sluta läsa. Därför är detta den mest geniala boken jag vet. Den handlar om alkoholism – och man kan inte sluta läsa för att boken är smakfull och rolig.
Jessica Malmberg

Hej, det var den bästa boken som jag har läst. Man behöver inte vara alkoholist för att läsa den. Jag läser bara böcker som är verklighetsbaserade. Man får många tankar hur ni kämpar och orkar gå vidare i livet. Jag beundrar er verkligen.
Lotta

Det slutade med att jag släckte lampan först när boken var utläst. Tack Cecilia!
Patrik Eriksson

En otroligt bra bok och jag kommer att läsa den fler gånger, var så säker. Kan verkligen rekommendera den till fler.
Barbro

Jag älskar boken. Du lyckas med att skriva personligt men inte privat och det är verkligen ingen lätt uppgift. Dessutom faller du inte i sensationsträsket som så många andra självbiografiska böcker om alkohol. Din bok fokuserar framåt, på lösningen, och där har vi mycket gemensamt.
Anna Sjöström

Grymt bra bok! Skrivet på ett skönt sätt, man nickar igenkännande med ett leende.
Stefan Nore

Jag fick din bok och sträckläste den. Stark och modig! Imponerad av hur du har hanterat din resa. Jag tror att ditt budskap kan gälla även andra ”problem” – att våga berätta om det och att våga ta hjälp. Ska ta hjälp av det så tack för ”Tack, det är bra”
Karin

En bok som fängslar från första till sista sidan. Tack Cecilia!
Mia Forsström

Boken är en helt fantastiskt ärlig, naken skildring om hur en ”vanlig kvinnlig alkoholist” hade det, hur hon gjorde sig fri och om det nya livet idag. Tack Cecilia! Boken kommer att inspirera och ingjuta hopp för många människor.
Maria Stening

Har precis läst boken och den är inte bra; den är mycket bra! Många vill låna den, men jag tycker att de kan köpa den. Kommer att rekommendera den vidare.
Magnus

Jag har läst din bok och jag tycker den är fantastisk, om man nu kan säga så om en bok som handlar om något så tragiskt som alkoholism. Den fängslade mig från första kapitlet till det sista.
Björn

Tack för att du skrivit boken! Så skönt att känna igen sig, även om mitt beroende inte handlade om just alkohol.
Ann-Britt Luller

Det första jag vill säga är wow…. Vilken underbar bok. Du har verkligen lyckats att göra det omöjliga möjligt. Att skriva en sådan bok. Jag läser mycket men inte gärna dokumentärer och faktaböcker men denna kunde jag inte lägga ifrån mig. Började läsa i går eftermiddag och läste ut den idag på förmiddagen. Tack för en bra bok och lycka till med nästa projekt.
Mia Herou