Tack för mail!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så hade jag lite dubbla känslor inför att vara med i gårdagens tidningen.

Idag har jag fått brev från läsare som tackar mig för intervjun. De delar också frikostigt med som om sina erfarenheter och livsöden. Det som skrivits till mig gör att det inte alls känns så dubbelt idag, utan bara enkelt!

4 tankar på “Tack för mail!

 1. Det fortsätter att strömma in mail från läsare. Oerhört trevligt! Fortsätt skriv! /Cecilia

 2. Hej, Cecilia!

  Efter att ha läst artikeln i Expressen, så vill jag tacka Dig för en gripande och omskakande berättelse om ditt liv som alkoholist och din beskrivning av vägen ur missbruket. Det var någonting i din livshistoria som grep tag i mig lite extra s.a.s.

  Själv är jag i den situationen att jag dricker för mycket. På tok för mycket. Detta har jag gjort länge och jag har haft insikten och kunskapen om detta under flera års tid. Min bäste vän är nykter alkoholist sedan drygt tolv år tillbaka och han har lärt mig mycket om sjukdomen under de år vi känt varandra, något jag naturligtvis är tacksam för och har haft stor nytta av.

  Problemet är att jag inte vill sluta dricka, trots att jag drabbats av många negativa konsekvenser till följd av mitt drickande. Förhoppningsvis kanske jag kan komma ett steg närmre den dagen då jag kan ställa mig upp och säga till mig själv: Nej, nu är det nog. Nu vill jag inte ha det så här längre! Nu har jag druckit klart. Jag tycker mig ana att din berättelse har fört mig lite närmre den dagen, även om jag förmodligen har lång tids tungt arbete framför mig. Varje litet steg mot ett bättre liv är dock guld värt!

  Tack än en gång för din öppenhjärtiga och självutlämnande berättelse!

  Med varma hälsningar
  Torbjörn, 40 år

Lämna en kommentar