Tänka nya tankar

Idag ska jag utmana mig själv med att tänka nya tankar. Det låter lätt. Det borde inte vara svårt, ändå kommer jag på mig själv att köra tankar i repris. Jag gör ingen värdering i det men det känns spännande att tänka att jag kan tänka vad jag vill! Nu ska jag som sagt vara lite extra vaksam och kolla över vad det är jag tänker på egentligen.

Hur tänker du? Vad tänker du? När tänker du?

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

3 kommentarer till

  1. Allt för ofta blir det som detta Kinesiska talesätt:
    Igår kväll smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag som vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.