Testa nåt nytt

Foto Cecilia Svensson, vaja.seJag har varit på vår fina ö Gotland ett antal gånger, men aldrig under lågsäsong. Hur ser det ut där och hur är livet på ön när det inte vimlar av turister? Det finns bara ett sätt att ta reda på det och det är att ta sig dit.

Igår kväll startade äventyret och efter en relativt lugn överfart ankrades Visby mitt i natten. Trötta och mer trötta letade vi efter hotellet som bara inte fanns på den adressen vi fått. Vi for fram och tillbaka och rätt som det var så uppenbarade sig hotellet i huset som vi passerat några gånger. Det är konstigt vad trötthet gör med en människa.

Jag ser fram emot sovmorgon och frukost. Morgonen därpå går vi till lobbyn och kvinnan i receptionen öppnar dörrarna till frukostmatsalen och helt plötsligt är vi i sydeuropa! Ringmuren bildar ena väggen av rummet och med värmekällor här och där känns uterummet behagligt. Olivträd och pelargoner i en härlig mix skapar en gemytlig känsla.

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.