Vi signerar böcker

Per Gessle signerar böcker på bokmässan

Efter ännu en dag på Bokmässan vilar jag nu mina fötter i högläge. Mitt huvud är fullmatat av intryck. Jag har inte så mycket vare sig energi eller fantasi att förmedla så mycket idag. Så kan det vara ibland.

I morgon signerar jag min bok i Roos & Tegnérs monter. Och en sak är jag övertygad om: Det kommer inte behövas säkerhetsvakter och det kommer garanterat inte bli något tumult när en okänd Svensson signerar. Det kommer vara lugnt, behagligt och trevligt.

Välkommen till monter B07:21 kl 13:00 och 16:30 lördagen den 27/9.

per-gessle

Per Gessle signerar böcker i Roos & Tegnérs monter


Foton: Cecilia Svensson

[Dag 87 av #blogg100]

Prenumerera på bloggen

Dela gärna texten vidare!

Facebooktwittermail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att visa att du är en människa och inte en maskin, räkna ut talet nedan: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.