Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Att kliva ur komfortzonen

Den senaste veckan har det hänt många spännande saker! Det är en härlig känsla när något man arbetat för under lång tid, till slut ger avkastning. Jag berättar snart mer. Det stämmer verkligen, det som bilden här vill illustrera, att det är utanför komfortzonen som det händer!

Föreläsningar på gång


Lördagen den 16 november Mölnbo – Tjejfrukost
Jag är inbjuden till ”Tjejfrukost i Mölnbo” där ett gäng tjejer och kvinnor träffas en gång i månaden och äter en härlig frukostbuffét tillsammans och därefter föreläser den inbjudne talaren. Denna gång är det jag.

Just denna föreläsning känns extra speciell för mig då jag under mina tonår bodde i Mölnbo. Tänk att jag skulle få komma tillbaka hit en dag och berätta om mitt liv. Som alkoholist. I kyrkan dessutom. Det hade jag aldrig kunnat räkna ut i förväg. Tänk så lite man vet om livet ändå!


Tisdagen den 19 november Karlskoga – Och sen då…
Jag kommer under hösten och våren att genomföra en föreläsningsserie i Örebro län. Beställare är IOGT-NTO och de kallar den ”Och sen då…” där jag berättar lite om min resa och också vad jag gjort för att finna ett nyktert liv.

Vi kommer att fokusera lite mer på livet efter att man skruvat på korken – därav namnet ”Och sen då”. Efter dessa föreläsningar kommer det erbjudas ytterligare träffar, 3-5 gånger, där man kan fortsätta de diskussioner som väckts under föreläsningskvällen och min bok kan användas som grund för dessa efterträffar.


Torsdagen den 28 november Stockholm – Det är hur enkelt som helst, det är bara att förändra hela sitt liv!
Jag ger nu och då helt öppna föreläsningar där alla är välkomna. Jag gör det några gånger om året och utan någon ersättning. Jag gör det helt enkelt för att jag vill. Jag söker till dessa föreläsningar lokalsponsor för att kunna erbjuda fri entré. Denna gång är det Elite Palace Hotel som är sponsor.


Tisdagen den 3 december Kumla – Och sen då…
Föreläsningsserie i Örebro län


Torsdagen den 24 januari Örebro – Och sen då…
Föreläsningsserie i Örebro län


I samband med alla föreläsningar finns möjlighet att köpa min bok till ett rabatterat pris. Alla detaljer, som tid och plats, finner du under respektive datum på min eventsida http://ceciliasvensson.eventbrite.com/. Det är också här du bokar en plats om det är så att du önskar komma.

Välkommen!

 

Lämna en kommentar