Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Att se möjligheter

Jag besökte nyligen fotograf Maria Berg. Det var en annorlunda och positiv upplevelse. Hon såg möjligheter och sa vid ett flertal tillfällen: ”Vi tar en sån här bild också, man vet aldrig när den kan passa. Nu kanske den inte passar in, men längre fram kan du behöva en sån bild.”

Bilden på mig med boken över ansiktet tycker jag är kul men var sjutton ska den passa in? Det gick en tid och jag beslöt mig för att bygga en anpassad 404-sida. Det betyder att man kommer till ”min” sida, istället för en standardsida, om man skriver in en felaktig adress under min domän. (Till detta använder jag tillägget 404-page.)

Testa själv att gå till vaja.se/påhittad-sida/ så ser du vad jag menar. När jag byggde sidan så kom jag att tänka på den roliga bilden med boken. Klockren!

Vad tycker du om att bli fotograferad? Berätta gärna dina tips och historier i kommentarerna här nedanför.


Foto: Maria Berg, Allt kan grönska

[Dag 6 av #blogg100]

Lämna en kommentar