Sätter du krokben på dig själv?

Vi har nog alla varit där någon gång i livet. Vi har en dröm om något, men tar oss ändå inte dit. Vi borde veta hur, men ändå händer inget. Vi har ett mål, men kommer liksom aldrig fram till det. Vi har siktat mot stjärnorna, men står ändå och stampar på samma jordfläck.

Jag arbetar som coach och jag kan hjälpa dig att nå ditt mål! Här hittar du information både om coaching och om mig. Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal för att ta reda på om det är något för dig.

Välj datum och tid i kalendern här nedanför. Om du inte hittar en tid som passar, skicka ett mejl så ska vi se om vi kan få till det.

Målgrupp

Min målgrupp är privatpersoner eller företagare som söker en personlig coach.

Så här går det till

Du bokar tid i mitt boknings-system. Länken skickas till dig efter att vi har haft vår första kontakt. Det går naturligtvis också bra att boka via telefon, om du föredrar det.

Vi träffas eller har våra sessioner över nätet eller telefon. Jag kontaktar dig på din bokade tid.

Varje session pågår i ungefär en timme, förutom det första tillfället där du kan räkna med cirka 1,5-2 timmar.

Priser

Coaching för privatperson

  • Fem tillfällen: 5.000 kronor inkl moms
  • Enstaka samtal: 1.200 kronor/timme inkl moms

Coaching för företagare

  • Tio timmar: 20.000 kronor exkl moms
  • Enstaka samtal: 2.500 kronor/timme exkl moms

Betalning

Betalning sker i förskott till Bankgiro eller Swish.

Vad är en coach?

Begreppet coach för oss i tanken kanske oftast till idrotten, där ett lag eller en idrottsutövare har en coach; någon som leder laget eller personen mot ett mål.

Timothy Gallweys bok ”The Inner Game of Tennis” från 1974 var banbrytande och spelar en stor roll i coach-sammanhang.

För att du ska kunna vinna över motståndaren på andra sidan nätet, behöver du först vinna över motståndaren i huvudet.

Och detta ”tänk” går att applicera på allt vi gör. Det spelar ingen roll om det är inom idrott, yrkesliv eller privat.

Det en coach gör är alltså att hjälpa till med denna process.

Coaching, av den typen jag erbjuder, är inte är terapi, mentorskap eller rådgivning. Det är en process som startar i ett nuläge, där coachen använder olika verktyg för att hjälpa klienten nå sitt önskade läge. Utveckling kommer att ske redan under själva sessionen men framförallt under tiden mellan sessionerna.

För den nördigt intresserade kan jag berätta att ordet ”coach” härrör från den ungerska staden Kocs, där man tillverkade hästdragna vagnar. Ortens namn kom alltså att beskriva det som förde personer från en plats till en annan. Coaching i ett nötskal!

Ska vi vara helt korrekta så heter det ”coachning” på svenska. Jag har dock valt att konsekvent använda det engelska ordet ”coaching”.

Om Cecilia Svensson, foto Orlando Go Boström

Om mig

Om vi inte har träffats tidigare: Hej, Cecilia Svensson heter jag!

Vid flera tillfällen i livet har jag gjort stora livsstilsförändringar. Det har varit alltifrån att skifta karriär till att sluta dricka alkohol, vilket jag skrivit om i boken ”Tack, det är bra!”. Jag har genom en lång yrkeskarriär skaffat mig en bred palett med stor erfarenhet av att möta människor där de är.

Jag är författare, föreläsare, IT-konsult och coach i en härlig mix. På 80-talet emigrerade från Stockholm för att flytta till Närke där jag fortfarande bor.

Jag är stolt mor till två fabulösa människor som är mina idoler.

Jag uppskattar att resa och besöka nya miljöer. Genom hela livet har jag uppskattat att lära mig saker och har vidareutbildat mig inom en mängd olika områden. Det roligaste hittills har varit att studera på Cambridge Universitet i England. Rekommenderas!

På fritiden hugger jag gärna ved, går till gymmet, sjunger, läser, skriver, lyssnar på musik, hänger med vänner. Eller läser en bok framför brasan.

Jag är internationellt certifierad coach och internationellt certifierad livscoach hos International Coaching Community – ICC.