Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

En häftig livsstilsförändring som inspirerar

Igår träffade jag på en kvinna som hade gjort en häftig livsstilsförändring. Jag besökte en butik och medan jag väntade på min tur kom jag att tala med denna kvinna. Hon berättade lite kort om vad hon har gjort; studerat, studerat mer och nu söker hon jobb. Hon gick aktivt och knackade på hos olika företag och frågade om de hade något jobb att erbjuda.

Jag försökte föreställa mig det omvända. Försökte se framför mig att jag flyttade till Etiopten (som denna kvinna kom ifrån), att jag lärde mig ett nytt språk och en för mig helt ny kultur.

Modet hos denna kvinna fick håret på mina armar att resa sig och jag sa det till henne:

Vad modig du är som går ut så här och söker jobb. Bra gjort!

Hon svarade att man måste försöka. Hela hon utstrålade glädje och en skön envishet. Hon berättade hur hon länge hade väntat på att få svar om hon skulle få stanna i Sverige eller inte och efter ett par år hade hon fått det glädjande beskedet. Då hade hon satt fart med ytterligare studier i svenska och efter det mer utbildning i hopp om att få jobb.

Jag är övertygad om att hon kommer att lyckas. Hennes livsstilsförändring inspirerar mig och visar att det går att förändra sitt liv. Om man vill.

Har du förändrat ditt liv? Berätta gärna i kommentarerna här nedanför.


Foto: Salvatore Vuono, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 45 av #blogg100]

Lämna en kommentar