Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

En kväll på Conventum i Örebro

För en vecka sen talade jag på Conventum i Örebro. Det var TCO som hade anordnat en kväll med Tobias Karlsson (vilken man, vilken dansare, vilken entertainer!) och jag var inbjuden att hålla en kortare föreläsning innan Tobias.

Det var en härlig kväll med många människor på plats. 900 närmare bestämt. Många kom och talade med mig i pausen och jag fick uppleva många fina möten.

Tack!

Ett varmt tack till Christer Hansson som hade snappat att min pepp-låt är September med Earth, Wind & Fire och såg till att den spelades när jag  gick upp på scenen! Vilken överraskning!

När jag  föreläser berättar jag gärna om den fenomenala lösning som kommunerna i Hallsberg och Kumla har genomfört för att att ge sina invånare hjälp med behandling. Spontanapplåderna när jag berättat om öppenvården Stegen är till er. Tack!

Ljudklipp med delar av föreläsningen på Conventum

Jag har klippt ihop några delar av min föreläsning så för den som vill lyssna finns det möjlighet att göra det.Ljudklipp med delar från föreläsningen på Conventum 2015-09-28.

Lämna en kommentar