Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

En pall med böcker

Som jag har skrivit om tidigare är min nya bok nu klar och på måndag kommer det en pall med böcker hem till mig. Jag funderar lite på var jag ska ställa alla kartonger, men det får bara lösa sig. Hur jag ska få in dem, får också bara lösa sig. Jag har efterlyst hjälp och hoppas att det dyker upp någon. Om inte få det bara gå ändå. Jag gissar att jag tar dem en och en. Hur skulle det annars se ut?

Vill du beställa Tack, det är bra! så gör du det här:

Tack det är bra - Cecilia Svensson


Foto: Renjith Krishnan, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 79 av #blogg100]

Prenumerera på bloggen

Lämna en kommentar