Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

En sak i taget

Vis av förra årets reaktion vid för hårt stresspåslag har jag i år övat mig på att fokusera på en sak i taget. Jag har till exempel tagit ledigt från mitt skrivande under semestern och jag har lyckats så till vida att jag inte fått de fysiska men som jag drabbades av förra året – klåda över hela kroppen som jag är övertygad om hänger ihop med stress – men med backspegeln i handen ser jag att jag vill för mycket på för kort tid. Eller att jag möjligtvis har för kort med ”nolltid” emellan olika aktiviteter. Jag har nu haft en ganska lång semester men jag känner mig inte speciellt utvilad. Det är bra att jag hela tiden kan välja om och välja annat och göra på ett nytt sätt när det behövs.

Att göra en sak i taget är en bra vision som jag vill göra ändå bättre. Jag gör en mental notering om att ”Jag vill göra en sak i taget, med tid till reflektion och vila emellan”.

 

Lämna en kommentar