Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Gott nytt läsår

 

Om du som jag gillar att läsa böcker så har jag här tips på tre böcker jag läst under 2013 som jag tycker är läsvärda. 

Steve Jobs – en biografi av Walter Isaacson

När Steve Jobs fick veta att han var sjuk anlitade han en författare för att skriva hans biografi. Författaren fick fria händer och blev även instruerad att berätta som det var och inte en tillrättalagd version. Walter Isaacson har gjort ett fantastiskt jobb och har skrivit en bra, intressant och läsvärd bok. Steve Jobs var en känslokall person fylld med passion. En total paradox. Tack vare eller på grund av detta drev han fram och skapade – tillsammans med andra – flera fantastiska företag vars produkter många människor använder dagligen.

Nedkopplad av Susan Maushart

Susan Maushart är journalist, författare och iPhoneberoende. Hon har tre barn som lärde sig säga Internet innan de kunde säga mamma. En dag bestämmer hon sig för att genomföra ett experiment. Barnen kallade det för tortyr. Under sex månader lever denna familj utan mobiltelefoner, tv, mejl och dator i hemmet. Allt stuvas undan i garaget. Hon berättar på ett underhållande sätt om hur de genomlider och senare genomlever denna omställning och vad som händer med familjen.

Walden av Henry David Thoreau

För 150 år sen flyttar Henry ut i skogen och lever ”nedkopplad”. Han tillbringar ett par år ute i sin stuga och skriver ner sina tankar. Även om boken är skriven i en helt annan tid så går det att känna igen sig i vissa funderingar idag, vilket är helt fascinerande tycker jag.

Lämna en kommentar