Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Höstnyheter

Hösten har varit behaglig och vintern ligger runt hörnet lurar. Idag började vintertiden igen och det är gott att kunna drömma sig tillbaka lite. Här ovanför ser du en bild på oliver som jag fotade tidigare i år. Den härliga grönskan känns lite avlägsen nu.

Jag befinner mig mitt i en spännande och händelserik höst och det är hög tid att jag berättar lite om det. Här kommer utdrag från nyhetsbrevet som gick ut igår.

  • Ett stort reportage i Göteborgsposten publicerades idag söndagen den 27 oktober. Reportaget handlar om kvinnor och alkoholism och journalisten har intervjuat flera personer, bland annat mig. Fint att detta ämne fick hela första sidan på Kulturdelen och fyra sidor inne i tidningen.
  • Det är många föreläsningar på gång och kommande föreläsningar hittar du på min profil på Eventbrite.
  • Min bok håller på att ta slut och jag behöver verkligen ta tag i att trycka upp en ny upplaga!
  • Jag har sikte på att stå på bokmässan i Göteborg nästa år och även om september 2014 kan kännas långt bort så är det inte så jättelång tid kvar.

Ja, det var lite om vad som pågår just nu.


Foto: Cecilia Svensson

Vill du få nyhetsbrev från mig så är det bara att du registrerar dig här nedan. Vill du tipsa någon annan så är det är hur enkelt som helst att skicka tips vidare.

[mailchimpsf_form]

Lämna en kommentar