Jag har tagit paus i mitt bloggande. Men arkivet finns tillgängligt för läsning. /Cecilia

Hurra jag fyller år!

Författare Cecilia Svensson Foto: Tor JohnssonMan får väl inte säga så egentligen, tror jag. Men jag gör det ändå! Jag är så glad att jag lever och vill fira det varje dag. För några år sen trodde jag inte att jag skulle bli över 40. Min kropp var sliten och så även min själ. Livet har vänt och jag blir friskare för varje år som går.

Vägen tillbaka har inte varit spikrak och heller inte alltid så enkel, men det har gått. Jag har skrivit en bok om hur jag hittade tillbaka till livet. Den heter ”Det är hur enkelt som helst, det är bara att förändra hela sitt liv!” Beställ ditt eget exemplar av boken här.*)

*) Se ny omarbetad upplaga: Tack, det är bra!

3 svar på ”Hurra jag fyller år!”

  1. Grattis, grattis! Klart man får säga så oavsett ålder. 😉
    Skulle faktiskt kunna säga samma sak när jag fyller år, dvs om en månad cirka. Att jag fortfarande lever och är på väg att bli frisk från en vilsen själ.

    Svara

Lämna en kommentar