Jag har tagit paus i mitt bloggande. Men arkivet finns tillgängligt för läsning. /Cecilia

Ibland är det bättre att glömma

Foto Sura Nualpradid, Freedigitalphotos.comJag laddar min kaffebryggare varje kväll. Jag gillar kaffe och ju snabbare jag kan få det på morgonen, desto bättre dag blir det.

I går kväll när jag lagt mig till rätta på spikmattan och börjat lyssna på min ljudbok, så kom jag på det – kaffet! Jag samlade ihop mig och lade spikarna åt sidan, för att gå upp och göra i ordning allt.

I morse på min vanliga rutt knäppte jag på bryggaren och efter ett tag tyckte jag att det luktade lite konstigt. Nåja, det är tidigt och eftersom jag fortfarande inte fått mitt kaffe så är inte logik-funktionen inkopplad än.

När jag äntligen kommer ut till köket ser jag att kaffet är klart och ligger till största delen på bänken, i bryggaren och om jag inte gissar helt fel, även på golvet bakom bänken.

Jag blinkar och tänker ”förbaskade bryggare” tills jag får se kannan som i lugnan ro står på diskbänken. Verkade som den ville vara för sig själv ett tag.

Hade jag bara fortsatt med min spikmatta och ljudbok igår kväll hade allt gått bra och jag kan konstatera att ibland är det bättre att glömma saker.

3 svar på ”Ibland är det bättre att glömma”

Lämna en kommentar