Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Jag har ett ISBN-nummer!

Jo, det är sant – detta händer på riktigt! Jag har fått ett ISBN-nummer till min bok och nu har jag skapat en EAN-kod så den kan scannas in vid behov. Det är ett spännande arbete att göra en bok! Jag har lärt mig mycket på vägen och det är jättekul att vara med i hela skapelseprocessen. Det är massor av jobb och jag skulle inte vilja byta bort en sekund.

Mina dagar ser ut så här nu för tiden: Jag går upp kl 05:00 för att jobba med boken, omslag och hemsida. Jag läser på om typografi, lär mig Google Analytics, Google Adwords. Jag söker widgets, plug-ins och klurar lite på hur man bygger om teman i HTML-kod. Jag designar omslag, plockar bland bilder från diverse ”photo-shoots” och redigerar text (igen!) i manuskriptet.

Kl 08:00 börjar det ”vanliga” jobbet och då är det fullt blås med det tills den arbetsdagen är över. På kvällen är det som för de flesta, matlagning och kanske lite pyssel i trädgården. På kvällen blir det ett lättare arbetspass med ”bok-jobbet”.

Vid halv tio ligger jag stenad på spikmattan och somnar återigen till en ljudbok.

Att skriva en bok, för er som har funderingar på att göra det vill jag säga:
– Gör det! Det är nämligen jättekul.
Men du ska veta en sak – att skriva den är det lilla jobbet.

Lämna en kommentar