Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Jag ljög inte

En dag snubblade jag över Richard Nixons uttalande om Watergate-skandalen.

Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant.

Perfekt!

Precis så kändes det.

Jag letade efter citat som en besatt. Varje kapitel i boken ”Tack, det är bra!” skulle inledas med ett citat som passade till texten. Få uttalanden har passat så bra som detta.

Jag ljög inte

Jag vet inte hur många gånger jag lovade mig själv att aldrig mer dricka. Jag upplevde det inte som att jag ljög, däremot visade det sig sen att det inte var sant. Uttalanden och tankar som började med ”aldrig mer” visade sig vara lögner. Det blev alltid mer.

Film

Jag har länge tänkt göra små filmsnuttar om min bok och igår kom inspirationen och Nixon-kapitlet fick ingå i premiären.

Hur gör man egentligen en film-snutt om en bok? Ingen aning. Under tiden jag höll på blev jag hungrig och tog en bit paj. Mitt i en tagning la jag ner en bit och så fick den vara med i filmen. Västerbottenostpaj. Min favorit!

Niklas Falk, som har läst in ljudboken, fick vara med på ett hörn. Den vackra musiken i bakgrunden fick jag på köpet av Janne ”Sickla Swimrun” Nilsson, som spelar gitarr.


Foto: Jakub Dziubak, Unsplash

Lämna en kommentar