Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Jag tycker fortfarande att rubriken är den svåraste texten att skriva

Jag startade min Blogg100-utmaning den 2 juli utan att egentligen tänka efter så mycket. Jag kände att jag hade kört fast i mitt skrivande och jag ville hitta tillbaka. Jag har tidigare stött på texter om Blogg100 och när jag än en gång snubblade över ett inlägg om det tänkte jag:

Ja, men ok då!

När jag började satt jag upp två enkla riktlinjer för mig:

  1. Jag vill att det jag skriver ska ge något till andra.
  2. Vad jag åt till lunch är totalt ointressant att skriva om.

Nu är juli månad slut och jag häpnar lite grann över att jag faktiskt har klarat av att skriva trettio olika texter – ba’ så där! Vissa är längre, andra är kortare. En del förmedlar tips på musik jag gillar, en del går igenom hur man räknar ut antalet gram alkohol i en starköl. Och så en hel massa annat emellan.

Det är ett spännande projekt och jag ser fram emot att fortsätta. Jag har lätt att skriva, när jag väl vet vad jag ska skriva om, men jag tycker fortfarande det är otroligt svårt att skriva bra rubriker.

En bra början till att sluta
Med ett läkt inre fick jag ökad kreativitet

En mental krockkudde som moteld till stress
Priset på alkohol spelade roll först efter att jag slutade att dricka

5 suveräna WordPress-tillägg
Livet går upp och ned, så är det ju

Vägen till startplatsen är den längsta

Hjärnan förändras av tankarna vi tänker
Beslut utan handling är värdelöst

och så dagens inlägg:
Jag tycker fortfarande att rubriken är den svåraste texten att skriva

Hur känner du inför att skriva? Berätta gärna om det – eller något annat – i en kommentarerna här nedanför.


Foto: Simon Howden, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 30 av #blogg100]

2 svar på ”Jag tycker fortfarande att rubriken är den svåraste texten att skriva”

Lämna en kommentar