Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Jag vilar mig i form

Min #blogg100-utmaning har pågått i drygt två veckor och jag är fascinerad över att det har kommit ut ett blogginlägg från mina fingrar varje dag, när jag på morgonen inte hade en aning om vad jag skulle skriva.

Idag har det känts lite tomt, jag har inga idéer och inget kommer heller till mig när jag känner efter vad jag skulle vilja skriva om. Något som liknar stress dyker upp.

Så dumt! Inte ska jag väl låta min utmaning få mig att må dåligt. Jag behöver väl helt enkelt vila en dag från bloggandet. En del vilar ju sig i form när de tränar. Jag ska baske mig utforska om det fungerar likadant för den som skriver.

Vad tänker du om ”att vila”? Berätta gärna hur du tänker i kommentarerna här nedanför.


Foto: Thomas Modig

[Dag 15 av #blogg100]

Lämna en kommentar