Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Nu är det förkylt

Just nu är det förkylt här. Vad lätt det är att ramla in i tankar som ”Åh varför just nu, när jag har så mycket att göra?!”. Men å andra sidan, när har jag så lite att göra att det passar bra med en förkylning? Aldrig. Det händer alltid saker här.

Den senaste tiden har det varit fullt blås med mitt ordinarie jobb (ja, jag är en dubbelarbetande kvinna) och det har inte funnits tid eller energi till något annat. När jag inte jobbar så reser jag och däremellan så sover jag. Det var ett bra tag sedan jag träffade mina vänner och huset har jag inte klappat om på bra länge.

I helgen som gick var jag dock och hälsade på min kära mor. Underbart att bli serverad god mat och slöa i soffan med en stickning i händerna. Dagen efter hemfärden vaknade jag upp och var tvärförkyld. Överallt är det nu näsdukar och hela jag är en bakteriehärd som hostar och fräser. Huvudet har fått en tving runt tinningarna.

Jag backar tillbaka till helgen och lugnet som rådde. Hmm. Min kropp är smartare än vad jag är. Det finns förmodligen inte något bättre sätt att få mig att stanna upp på än att få mig att däcka helt. Jag är hur som helst väldigt stilla nu och förkylning till trots så är det faktiskt inte så dumt.

Lämna en kommentar