Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

På resande fot

Så sitter jag här igen, i mitt älskade Skottland. Det är några år sen jag var här sist och det är ett kärt återseende. De föregående resorna gick via Göteborg – Newcastle men den färjan går inte längre så det fick bli ett annat alternativ denna gång. Valet föll att åka via Holland. Istället för en färja blev det denna gång tre; Helsingborg-Helsingör, Rödby-Puttgarden och Amsterdam-Newcastle.

Resan har gått bra men det blev lite dramatik ombord på färjan när den lade an i Puttgarden för bilrampen gick nämligen inte att få ner! De gav dock inte upp så lätt utan de körde rampen upp och ner … ”nej, det gick inte den här gången heller” och så körde de upp den igen samtidigt som varningssignalen ljöd över däck. Och igen. Och igen. Till slut som genom ett mirakel så gick den helt plötsligt ner. Förutom det har allt löpt på problemfritt.

Det är nio grader på morgnarna här och det är Gore-tex och fleece som gäller för närvarande. Hittat fin campingplats i Braemer, där det kryllar av kaniner utanför staketet till dotterns förtjusning.

Imorgon är det dags att åka färja igen, denna gång till Shetland. Sitter i skrivande stund på ett mysigt café i Ballater och dricker te. Jag älskar varje minut av min vistelse här!

1 svar på ”På resande fot”

  1. Så roligt att läsa från er. Vilken lycka för Tova med alla kaniner. Ha en fortsatt bekymmerslös resa.

    Svara

Lämna en kommentar