Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Plötsligt händer det

Visst har du också upplevt det, känslan av att det händer. Flow eller flyt är ett ord som används för att beskriva detta. Man menar det kanske både som att man har tur och att det flyter på. Jag kommer att tänka på de berömda orden sagda av Ingemar Stenmark.

Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag.

Så är det naturligtvis. Det vi drömmer om och arbetar för, gör att vi tar små steg i den riktning vi vill sträva mot och till slut ger det resultat. Det är inte så att de människor som nått sina mål bara hamnat där av en slump. De råkar inte vinna tävlingar för att alla andra hade en dålig dag, utan helt enkelt för att de är bäst. Att bli bäst kräver att man övar. Att öva kräver tid.

Jag vet inte om jag är bäst på så mycket. Jag har ingen strävan att bli just ’bäst’. Eller veta att jag är bäst. Jag är inte någon tävlingsmänniska i den bemärkelsen att jag mäter mig med andra. Jag vet att jag är bra på en väldig massa saker. Det finns dock en sak som jag är bäst på och det finns faktiskt ingen som kan vara bättre än jag på detta – och det är att vara just jag. Där är jag vinnare utan konkurrens. Och det är viktigt för mig; att vara just jag.

Jag har under flera års tid arbetat för att nå mål som jag föresatt mig. Jag har haft små, närliggande mål och större mål. Och bakom de målen finns ändå större mål. Jag gör något – stort eller smått – varje dag för att ta mig ett steg närmare dem. Och plötsligt händer det! Saker går i lås, jag får kontakt med precis rätt personer vid rätt tillfälle och allt går som jag föresatt mig. Vilken tur, eller hur? 😉

Jag avslutar med att klippa in delar av nyhetsbrevet som gick ut idag, där jag skriver lite om en del av de senaste tursamma händelserna.

  • Den 28 november 2013 ger jag en öppen föreläsning på Elite Palace Hotel i Stockholm. Det är fri entré och alla är välkomna. Jag behöver meddela hotellet hur många deltagare det blir, eftersom de bjuder på kaffe innan föreläsningen börjar, så du behöver anmäla dig om du vill komma. Ta gärna med en vän! Det börjar med mingel och kaffe kl 19:00 och föreläsningen startar kl 19:30.
    För info och anmälan gå till https://cecilia-i-stockholm.eventbrite.com/
  • Det har kommit in fler förfrågningar om föreläsningar; både av de som önskar vara åhörare och de som önskar vara värd för en föreläsning. Det gläder mig att ämnet alkoholism och nykterhet får fokus.
  • Jag får fortsatt brev från läsare och det är något jag uppskattar enormt. Om du känner att du vill skriva till mig, tveka inte – gör det bara!

Lämna en kommentar