Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Prioritera om när det gnager inombords

Jag snubblade över ett av mina tidigare blogginlägg där jag tipsar om olika program som jag ofta använder.  Kommer att tänka på att det där som jag har tänkt att göra så många gånger, som aldrig verkar bli av; att ange fotokälla.

Jag har länge haft för avsikt att gå igenom alla  bilder jag har publicerat och skriva ut i klartext vem som tagit bilden. Jag har skrivit in det som alt-text på de flesta bilder, och det är ju inte så tydligt. Äras den som äras bör!

Men så har vi det här med tiden och att den aldrig helt räcker till. Men det är faktiskt världens sämsta ursäkt. Klart den räcker till! Den räcker till det jag prioriterar. Och jag har helt enkelt prioriterat annat. Och nu är det dags jag prioriterar om. Så, här kommer mitt första steg i rätt riktning där jag gör om och gör rätt.

Hur gör du när du upptäcker att du har gjort fel? Berätta gärna i kommentarerna här nedanför.


Foto: Graeme Weatherston, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 8 av #blogg100]

Lämna en kommentar