Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Reportage i Kollega om ”Alkohol och arbetsplatsen”

Författare Cecilia Svensson Foto Magnus Liam KarlssonNär tidningen Kollega ringde och frågade om jag ville bli intervjuad blev mitt svar ett rungande ja!

De har gjort en undersökning om alkohol och arbetsplatsen och den publicerades idag. Delar av den finns att läsa på deras webbsida och den blev också uppmärksammad av Rapports nyhetssänding. Det gör mig glad. Det här ämnet är viktigt!

Efter intervjun, som Linneá Andersson gjorde så förträffligt, blev det träff med fotografen. Tillsammans med tidningens AD hade han kommit fram till en idé om hur bilden skulle tas; på Drottninggatan mitt bland alla människor. Det är en kylig höstkväll och det är mörkt och blåsig. Jag ska stå absolut still så jag blir skarp och de som passerar förbi blir suddiga. Det är svårt, men fotografen Magnus Liam Karlsson gör ett bra jobb och det blir så som de har tänkt sig.

Intervjun med mig finns att läsa här: http://kollega.se/index.cfm?c=16708.
Delar av undersökningen finns här: http://kollega.se/index.cfm?c=16706.

5 svar på ”Reportage i Kollega om ”Alkohol och arbetsplatsen””

  1. Såg lite av undersökningen på tv när jag åt frukost och tänkte att det här får jag skicka ett mail om till dig men jag antar att du redan läst undersökningen…
    Och det är precis som du skriver, en förträfflig intervju!

    Svara

Lämna en kommentar