Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Simon Sinek talar om den gyllene cirkeln

Genom åren har mängder av personer inspirerat mig. På sajten TED.com hittar jag många av dem.

Här berättar Simon Sinek ”Hur stora ledare inspirerar till handling”. Han talar om det han kallar för den gyllene cirkeln och skillnad mellan framgång och misslyckande är vilken cirkel man börjar med.

Sinek tar upp flera berättelser från historien och belyser skillnader i beteende hos de som lyckas och de som inte gör det. Jag fick många aha-upplevelser när jag såg det första gången. Och när jag ser det igen så hör jag nya saker.

Vem eller vad inspirerar dig? Berätta i kommentarerna här nedanför.


Foto: David Castillo, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 38 av #blogg100]

Lämna en kommentar