Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Spana efter personer som inspirerar

Det finns många människor som delar med sig av sina erfarenheter. Det gäller att hålla utkik och titta sig omkring så att hittar man dem. Här är två av mina favoriter. De är ofta med mig i hörlurarna när jag är ute och går.

Jim Rohn och ”Best Life Ever”

Jim Rohns föreläsningar är alltid sprängfyllda med bra tips och roliga anekdoter. Jag lyssnar ofta på det och hör ständigt nya saker. Jim säger bland annat:

När du förändrar dig, så kommer allt att förändras för dig.

Anthony Robbins och ”Power of Choice”

Anthony talar om kraften som finns i valet. Saker händer och vi kan inte alltid påverka det som sker omkring oss, men det vi alltid kan påverka är hur vi väljer att agera. Om vi vill förändras så är steg nummer ett, enligt Anthony:

Se saker som de är. Men inte värre än vad de är.

Vem inspirerar dig? Berätta i kommentarerna här nedanför.


Foto: Artur84, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 12 av #blogg100]

Lämna en kommentar