Jag har tagit paus i mitt bloggande. Men arkivet finns tillgängligt för läsning. /Cecilia

Svårigheterna bryr sig inte om social status

Jag vet att drogberoende inte bara drabbar en viss klick människor. Jag vet att depression är en allvarlig sjukdom. Jag vet att smärtan och svårigheterna att ta sig ur är svår. Jag vet att det inte spelar någon roll om man är känd, berömd, anonym, rik eller fattig. Jag vet att svårigheterna finns där för alla.

Ändå märker jag att jag tänker:

Varför tog han livet av sig? Robin Williams som, till synes, hade allt. Han som var ett humorgeni. Han som gav så mycket till så många.

Därför att svårigheterna är där. Oavsett. Och de bryr sig inte om social status eller karriär.

Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarerna här nedanför.


Foto: Simon Howden, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 42 av #blogg100]

Lämna en kommentar