Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Tobias har en skön helgrutin

Idag vill jag berätta om ytterligare en person som inspirerar mig. Jag var på besök hemma hos honom och hans familj och fick inblick i hur deras helgrutin ser ut. Tobias, som han heter, är som de flesta av oss lite trött i veckorna och det kan kännas segt att gå upp på morgonen. Han ser fram emot helgen då han slipper skynda iväg.

Jag gillar morgnar och jag vaknar oftast tidigt. Denna lördagmorgon överrumplade jag honom. Jag kokade kaffe och jag såg att han hade redan gjort sig en skål med fruktsallad.

Vi talade lite och han berättade att han gillar helger. Han gillar helger så till den milda grad att han ser till att gå upp extra tidigt för att inte missa något av den! Han smyger upp före alla andra i familjen. Han sätter på teven och skär upp lite frukt. Han tar sin surfplatta och ett täcke och sätter sig i soffan. I huset råder lugn och ro.

Vilken fantastisk livsinställning! Han vet hur han vill ha det och han ser till att det blir så. Han visar mig att visdom har inget med ålder att göra. Tobias är 8 år.

Har du någon speciell helg- eller morgonrutin? Berätta!


Foto: Paul, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 39 av #blogg100]

Lämna en kommentar