Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Utflykt till Fårö

Foto Cecilia Svensson, vaja.seMorgonregnet som föll försvann och byttes ut mot solsken. Dagens utflyktsmål är Fårö. Väl där så möts jag av en fantastisk syn. Otroliga vågor som slår upp mot raukarna. Det är ett öde landskap och en mix av lugn och storm samtidigt på nåt vis.

När jag öppnar bildörren så får jag hålla i den så den inte blåser iväg. Nu gäller det att gräva fram de vindtäta kläderna. Det blåser så mycket så det är svårt att hålla stilla kameran! Jag försökte fånga de gigantiska vågorna som slog upp mot raukarna men var inte tillräckligt snabb. Min dotter visar hur hon kan stå snett och luta sig mot vinden. Sverige och dess väder och vind är fantastiskt!

 

2 svar på ”Utflykt till Fårö”

Lämna en kommentar