Jag har tagit paus i mitt bloggande. Men arkivet finns tillgängligt för läsning. /Cecilia

Varför är det så okänt med X

Igår skrev jag att det jag vill förmedla via denna blogg ska han en anknytning till min slogan. Hmm. Jag får nog göra en pudel på det. Eller i alla fall ett tillägg. Jag vill också förmedla nördiga saker som jag gillar. För det är nörden i mig som gillar det jag snubblade över i detta TED-talk.

Jag har aldrig tänkt tanken eller ens funderat över den fråga som Terry Moore talar om. Så här efteråt förstår jag inte varför jag inte har funderat över att just bokstaven x används för att representera det okända.

Jag ska inte avslöja svaret. Jag hoppas att du också har ett leende på läpparna efter att ha sett detta fyra minuter långa klipp. Det är verkligen så att det finns en historia bakom allt!


Foto: Theeradech Sanin, FreeDigitalPhotos.net

[Dag 51 av #blogg100]

Klicka här för att få mejl när det finns något nytt på bloggen

Lämna en kommentar