Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Vi ses på Bokmässan i Göteborg 2014

Jag minns hur jag gick där på bokmässan för 10 år sen och hur jag drömde om att skriva en bok. Då trodde jag att jag skulle skriva en roman.

Jag hade i och för sig inte börjat skriva och jag hade inte ens någon bokidé. Men hela jag ville. Det var en dubbel känsla då drömmen kändes långt borta och ouppnåelig men samtidigt möjlig.

Det har hänt otroligt mycket sen dess. Faktiskt så mycket att man skulle kunna skriva böcker om det. Och det är precis vad jag har gjort! Två stycken närmare bestämt.

Min andra bok ”Tack, det är bra!” är en helt omarbetad upplaga av min första bok ”Det är hur enkelt som helst, det är bara att förändra hela sitt liv”. Nytt material. Ny titel. Ny layout.

Min fenomenala redaktör Erika Feldt och jag har vänt på varje mening och flyttat om alla kapitel. Det nya materialet har fogats in där det hör hemma. Nu så här efteråt förstår jag inte att jag klarade mig utan en redaktör förra gången. Men så är denna bok också bättre. Det är Erikas förtjänst. Tusen tack!

Tack det är bra - Cecilia Svensson

Om du ska besöka bokmässan, tag gärna kontakt! Jag kommer vara på mässan under alla dagar. Sök upp mig i Roos & Tegnérs monter B07:21. Under signeringstiderna är jag garanterat där.

Om du är intresserad av min bok men inte har möjlighet att komma till mässan kan du beställa boken här, så skickar jag ett signerat exemplar till dig.

Hoppas vi ses!

Bokmässan i Göteborg

äger rum mellan 25-28 september. Jag signerar min bok i monter B07:21 mellan kl 13:30-14:00 och 16:30-17:00 lördagen den 27 september.

Har du någon bokdröm? Berätta!


Bild: Omslag till boken ”Tack, det är bra!”, formgivare Benny Mårtensson, Roos & Tegnér 

[Dag 68 av #blogg100]

Prenumerera på bloggen

Lämna en kommentar