Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Vi signerar böcker

Efter ännu en dag på Bokmässan vilar jag nu mina fötter i högläge. Mitt huvud är fullmatat av intryck. Jag har inte så mycket vare sig energi eller fantasi att förmedla så mycket idag. Så kan det vara ibland.

I morgon signerar jag min bok i Roos & Tegnérs monter. Och en sak är jag övertygad om: Det kommer inte behövas säkerhetsvakter och det kommer garanterat inte bli något tumult när en okänd Svensson signerar. Det kommer vara lugnt, behagligt och trevligt.

Välkommen till monter B07:21 kl 13:00 och 16:30 lördagen den 27/9.

per-gessle
Per Gessle signerar böcker i Roos & Tegnérs monter

Foton: Cecilia Svensson

[Dag 87 av #blogg100]

Prenumerera på bloggen

Lämna en kommentar