Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Vägen till startplatsen är den längsta

Jag gillar finurliga citat och därför har jag fyllt mina böcker med dem. De finns där som inledning till varje kapitel. Titeln på första upplagan är till och med ett citat. Min gode vän Peter sa en kväll:

Det är hur enkelt som helst, det är bara att förändra hela sitt liv!

Kärnfullt, sant och med humor. Det blir inte bättre än så.

Rubriken på det här lilla blogginlägget är ett sådant som jag tyckte passade in i min bok. Tyvärr vet jag inte vem som sagt det först. Jag kan verkligen relatera till känslan att det tar emot att komma till skott med något svårt. Den sträckan är längst. Så det citatet var enkelt att välja.

Det som Richard Nixon sa om Watergateskandalen passar också in tycker jag:

Jag ljo?g inte, jag sa bara sa?dant ? som senare visade sig vara osant.

Stor igenkänningsfaktor där.

Har du några bra citat att dela med dig av? Skriv dem gärna i kommentarerna här nedanför.


[Dag 26 av #blogg100]

Lämna en kommentar