gästblogg

 

Inläggen får ett nytt hem!

Inom kort kommer du att hitta blogginläggen här: https://tackdetärbra.se.
Har förresten ett bra erbjudande just nu, då jag ger bort min bok gratis! Du betalar endast för frakten. Läs mer här.

Ta farväl av en gammal vän

Den här historien har sitt ursprung i att en person ville köpa min bok och upplevde problem med beställningen och slutar med en beskrivning om hur det kan vara att ta farväl av …

Läs mer

Tillfälligheter öppnade nya möjligheter

En gästblogg av Joanna Björkqvist, journalist och författare, som kom till därför att… Vad styr ditt liv? Slumpen? Ödet? Omständigheter? Eller du själv? Jag tycker att frågan är väldigt intressant och jag tror …

Läs mer

Gästblogg av Författare Maria Edgren

Författare Maria Edgrens bok Den magiska bokskrivaren

På hemsidorna har du läst att väntetiden är mellan två och tre månader lång, ibland längre. Via dina skrivande vänner har du fått tips och råd kring när det är som lämpligast att skicka in manuset och du har gjort allt precis som man ska, eller hur?

Veckorna och månaderna rullar förbi och du går i väntans tider. Fredag, äntligen fredag. Sista arbetsdagen i veckan för många av oss, men inte för alla. På lunchen pustar du ut framför laptopen på jobbet och ser att det ramlat in något i inkorgen. Det står ”Manussvar” och helt plötsligt skärps alla dina sinnen. Du tittar dig omkring, ser till att du och manussvaret får vara ensamma för en stund. Klick! 

Läs mer

Anneli Fromell

Gästblogg av Anneli Fromell

Jag trodde jag visste vad mod var. I hela mitt liv har jag trott att mod handlat om styrka, att stå upp för mig själv, att klara av utmanande saker och gärna på egen hand. Men främst av allt har jag trott att det handlat om att visa andra att jag klarar av allt jag bestämmer mig för att göra, utan att tala om hur mycket det kostar.

Hur många gånger har jag inte sagt till mig själv att det bara är att bita ihop, eller gett sken av att allt är under kontroll trots att det inte varit det. Om du såg mig nu skulle du se en kvinna som ruskar på huvudet och drar en djup suck. Sträng, jag har varit sträng mot mig själv och burit upp attityden som om den vore ett pansar. Ett ord som är mer passande för någon som ska ut i krig eftersom det är ett kraftigt och starkt hölje som skyddar innehållet från våld. Frågan är bara från vilket håll. 

Läs mer